Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Ανώνυμες δωροσακούλες (update)

Σχετικά με το θέμα της ανώνυμης δωροσακούλας:

Σήμερα έλαβα από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κοινοποίηση επιστολής με θέμα τη διαβίβαση της καταγγελίας προς τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα προς τη Διεύθυνση Κλαδικής Βιομηχανικής Πολιτικής, η οποία ζητάει να ενεργήσουν σύμφωνα με τις δικές τους αρμοδιότητες καθώς το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει παιχνίδια.

Κάτι άρχισε να κινείται ή μου φαίνεται;

3 σχόλια:

philos είπε...

Αν σου πω ότι σήμερα τις πρόσεξα πρώτη φορά στο Κιάτο που ήμουν!
Και μάλιστα αναρωτιόμουν, τι έχουν βγάλει οι άνθρωποι! Αλλά φυσικα ούτε που πλησίασα να δω τα όσα λες. Next time, τώρα που τις εντόπισα!

AMB SWEET PLAY είπε...

Αγαπητοί κύριοι,
πραγματικά στην αγορά κυκλοφορούν σακούλες χωρίς στοιχεία και κατά κάποιο τρόπο "επικίνδυνες".
Όμως, υπάρχουν εταιρείες στον χώρο, που έχουν επενδύσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σε εξέλιξη, κτιριακές εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό.
Γι' αυτό, θέλω να τονίσετε και να αναδείξετε αυτού του είδους τις "τίμιες" και "προσεγμένες" προσπάθειες Ελλήνων επιχειρηματιών. Αξίζει τον κόπο να πάμε μπροστά.
Δεν είναι τυχαίο, που οι εξαγωγές μας προς Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία κ.α. χώρες ανεβαίνουν συνεχώς. Γνωρίζετε τα δεδομένα του εξωτερικού και είναι αυτονόητο να καταλάβετε την ποιότητα.

Φιλικά
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων AMB SWEET PLAY

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Κύριοι-Κυρίες,

Κακώς αναφέρθηκε εταιρία στην οδό Σωκράτους ως υπαίτια και κάτοχος της συγκεκριμένης τυχερής σακούλας,αφού δεν της ανήκει το συγκεκριμένο προιόν.

Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν εταιρίες που διαθέτουν στην αγορά τυχερές σακούλες οι οποίες είναι "επικίνδυνες" και ανώνυμες.Προσοχή λοιπόν στις αγορές σας, τουλάχιστον αγοράζετε σακούλες στις οποίες αναγράφονται τα στοιχεία της εταιρίας διανομής.Πραγματικά υπάρχουν σοβαρές και προσεγμένες προσπάθειες απο εταιρίες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο προιόν και που βεβαίως ένας βασικός παράγοντας είναι το κέρδος, αλλά η ποιότητα είναι επίσης βασικός παράγοντας!

Είμαι σε θέση να γνωρίζω και να έχω γνώμη για τα παραπάνω, αφού τυγχάνει να είμαι στέλεχος σε μια από τις εταιρίες που προμηθεύουν τους κατασκευαστές τυχερής σακούλας με παιχνίδια.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα της εταιρίας που ανήκω,για τον λόγο ότι εκφέρω την προσωπική μου άποψη.

Με εκτίμηση,

Β.Τ.