Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Προς αξιότιμο κύριο πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ερώτημα προς τον κύριο πρωθυπουργό:

Αφού διακηρύσσετε πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται και ούτε ζητεί οικονομική βοήθεια, γιατί ο κύριος Μπαρόζο κάνει έκκληση στους εταίρους για οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα και η κυρία Μέρκελ εξετάζει το ενδεχόμενο βοήθειας της Ελλάδας από το ΔΝΤ;

Κι επειδή δεν πιστεύω πως ο κύριος πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το blogακι  μου, όποιος μπορεί να μου δώσει μια απάντηση είναι ευπρόσδεκτος.

Τρεις λαλούν και οχτώ χορεύουν!

ΥΓ: Α, ξέχασα και κάτι άλλο... Έκλεψαν την 4x4 super duper pizza που παρήγγειλα το Σάββατο το βράδυ από το Pizza boy!!  Με εννοείτε φαντάζομαι... δηλαδή ο νοών νοείτω.

11 σχόλια:

Roadartist είπε...

To θέατρο του παραλόγου!!

LikeToBite είπε...

ποπ κορν θέλετε; ;)

fanis panagiotopoulos είπε...

Την περίπτωση η Μέρκελ και ο Μπαρόζο να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας δεν τη συζητάμε, ε;;;
Εμείς είμαστε οι πονηροί και οι άλλοι οι αγαθοί;
Ραγιάδες, οσφυοκάμπτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Please see! Money as debt

http://www.youtube.com/watch?v=vVkFb26u9g8

ZEITGEIST: ADDENDUM

http://www.zeitgeistmovie.com/

project camelot magnetic motor

http://www.youtube.com/watch?v=hkgyY47duCM

Importante please pass forward

patsiouri είπε...

Eχω πάθει σοκ με την πίτσα...

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Coffeemug είπε...

Εγώ ξέρω ότι είμαστε για κλωτσιές (ή για κλάμματα). Και επίσης ότι 3 δουλεύουν και 43 κλέβουν (έστω και πίτσες).

LikeToBite είπε...

Κύριε Φάνη Παναγιωτόπουλε, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα στο σχόλιό σας. Με την ευκαιρία όμως σας παραπέμπω στη νεώτερη ανάρτησή μου: "Ο δεκάλογος του έλληνα πολίτη".

LikeToBite είπε...

Coffemug Θεωρώ πως κατά κανόνα όλοι εργαζόμαστε σκληρά. Ακόμα κι ο δημόσιος υπάλληλος - καλά, όχι κι όλοι - μπορεί να εργάζεται σκληρότερα από τον καθένα μας. Δεν μπορώ να δεχθώ σας αξίωμα πως είμαστε κλέφτες, λαμόγια κλπ. Κι αν πράγματι είναι έτσι, τότε δεν βλέπω το λόγο να συζητάμε για την οικονομία, την ανεργία και άλλα δεινά. Τελειωμένη υπόθεση!

Coffeemug είπε...

Δεν απαξιώνω ούτε υποτιμώ τον δημόσιο υπάλληλο. Και δεν γενικεύω, ποτέ και για τίποτα. Οτι είμαστε, το φτιάξαμε εμείς εδώ και χρόνια. Οχι 5, ούτε 20. Ομως παραξενεύομαι που μια ολόκληρη χώρα δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από χάρες, διορισμούς, εξοδολόγια, χρηματισμούς, διπλασιασμούς μισθών και όλα τα συναφή; Γκρινιάζω όπως κι εσύ.

LikeToBite είπε...

Coffeemug γκρρρ.... :)