Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008

Παιδιά ξυπνήστε!

Μην αφήνετε τους Ιζνογκούντ να καπηλεύονται τα όνειρά σας. Μην ακούτε τις φανφάρες που εξαπολύουν χωρίς αιδώ και κόπο οι κάθε λογής τυχάρπαστοι. Μην αφήνετε να σας χρησιμοποιήσουν ως μέσα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.  Μην ακούτε βαρύγδουπες δηλώσεις "αν ήμουνα εγω... εγω θα κανω..." και άλλες καραμέλες.

Δεν είναι εξέγερση αυτό το πράγμα. Και ούτε πρέπει να γίνει. Δημοσιοποίηση των προβλημάτων σας είναι. Υψώστε τη φωνή σας και φωνάξτε σε όλους μας. Να είστε όμως σαφείς και σοβαροί, γιατί μόνο τότε θα επιβάλετε σαν ανάγκη τον διάλογο, ως μέσο πλέον επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.  Προσέξτε λοιπόν, μην σας παρασύρουν οι κάθε λογής σκοπιμότητες και απομακρυνθείτε από το στόχο σας.

ΥΓ: Αλήθεια, ποια είναι τα θέματα που σας απασχολούν και ποιες οι προτάσεις σας;

3 σχόλια:

m_stelios είπε...

Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι κανείς από τους πολιτικούς δε φοβόταν για το κεφάλι του.Αλλά από τη μέρα που άρχισαν να γίνονται οι καταστροφές από τον απλό κόσμο και όχι από τον ελεγχόμενο η κυβέρνηση όλο κάνει κάτι βαρύγδουπες δηλώσεις που λίγο πολύ λένε ότι το 2009 δε θα δημιουργηθεί κανένα νέο πρόβλημα στο κεφάλι μας, μάλιστα θα μειωθούν κιόλας τα υπάρχον.Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά έχουμε γλαρόσουπα.Μία πρόταση που ίσως να μην είναι η λύση αλλά μια αρχή για αλλαγή είναι η είσοδος καινούργιων ατόμων/κομμάτων στη βουλή.

diVa είπε...

"να είστε σοβαροί"..μεγάλη κουβέντα, είπατε..

καλά χριστούγεννα

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成
,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛