Τρίτη 29 Μαΐου 2012

πες μου τους φίλους σου...


...να σου πω ποιος είσαι!


Αύγουστος 2010: Από βάθος 110 μέτρων , σε αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο ανασύρονται σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ακριβά φάρμακα. Αποκαλύπτεται κομπίνα πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ. Μήνες αργότερα δίνονται στην δημοσιότητα...τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, η σχέση τους και οι κομματικές τους ιδιότητες.



Όλγα Κηλυπούρη (γιατρός) : υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού συμβουλίου , γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου.


Νικόλαος Ζαγουρής ( σύζυγος, φαρμακοποιός): Κοινοτάρχης (τρεις 4ετίες) στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.





Αν και τον Φεβρουάριο του 2011 ο Κουτρουμάνης, παρουσία του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, διαβεβαίωνε για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι :


"θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες", δεν μάθαμε τι απέγινε...

Τιμωρήθηκε κάποιος; Αποζημιώθηκε το IKA για την ζημία που υπέστη; Κινήθηκε το κράτος νομικά εναντίον όσων ανέφερε η έκθεση των ελεγκτών;

Περασμένα ξεχασμένα κ. Λοβέρδε και κ. Σγουρέ, που, ως περιφερειάρχης, σπεύσατε να
υπογράψετε σύμβαση με την κ. Κηλυπούρη;




Και πέστε μου τώρα εσείς ποιοι τους εξέλεξαν; Λάβετε παρακαλώ υπόψη σας και την κρισιμότητα της εποχής.

Είναι φανερό πως η κρίση του Έλληνα ψηφοφόρου είναι βαθιά συνυφασμένη με το ατομικό του συμφέρον. Δεν εξετάζει τα προσόντα των ανθρώπων, ούτε κρίνει τη πορεία τους και τη προσφορά τους στα κοινά. Δεν σκοτίζεται καν για τις επιπλοκές και τις ανωμαλίες που θα δημιουργήσει με τις πράξεις του μετά από 20 χρόνια. Δεν μπορεί να συλλάβει πως όλα αυτά τα προβλήματα που ανέχεται και μετατοπίζει χρονικά, απλά θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσει το παιδί του. Φτάνει να κοροϊδέψει τους άλλους, να φανεί ανώτερος μέσα στη φαντασιακή του νιρβάνα και βέβαια να γίνει κατά κάτι πλουσιότερος.

τα στοιχεία του άρθρου αναδημοσιεύονται από το kolotoubes.blogspot.com