Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

...που να σας σκάσουν όλα τα λάστιχα!

Να έχεις ξεκινήσει εγκαίρως... Να έχεις αποφασίσει να μην πάρεις αυτοκίνητο γιατί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πας πιο γρήγορα... Να περιμένεις τα μέσα μαζικής μεταφοράς είκοσι λεπτά στο κέντρο της Αθήνας... Να συνειδητοποιείς ότι και να έρθει έστω και τώρα ένα "μέσο" δεν προλαβαίνεις με τίποτα... Να γυρίζεις σπίτι σου απογοητευμένος...

Είναι να βασίζεσαι μετά στη συγκοινωνία; Γιατί δηλαδή να μην είχα πάρει το αυτοκίνητό μου; Θα είχα πάει σαν άνθρωπος και θα είχα ευχαριστηθεί και την παράσταση. Όχι δεν σκέφτομαι το πάρκινκ. Θα είχα δώσει και 5-10 ευρώ και θα έκανα τη δουλειά μου.

Ότι και να μου πείτε κύριοι είστε φάουλ! Οργανώστε πρώτα αυτό το ρημαδοσύστημα και μετά ελάτε να μου πείτε τι είναι καλύτερο για μένα. Δεν με ενδιαφέρει το κόστος του, ούτε και οι υπεύθυνοι φορείς. Αν θέλετε ειδικούς γραμματείς ή ειδικούς φαρισαίους μου είναι αδιάφορο. Το σύστημά σας δεν δουλεύει! Αδειάστε λεωφορειολωρίδες, κυνηγήστε τους ταρίφες, απαγορέψτε τα φορτηγά, τηρείστε τον ΚΟΚ για ΟΛΟΥΣ και μετά το συζητάμε.


ΥΓ: για όσους αναρωτηθούν: Όχι το κέντρο δεν ήταν κλειστό. Όχι δεν είχε καμία πορεία ή διαμαρτυρία.

2 σχόλια:

Roadartist είπε...

Το ίδιο έπαθα και εγώ πριν μια εβδομάδα..πηγαίνοντας σε ένα θέατρο στη Κυψέλη. Περίμενα περίπου μισή ώρα να περάσει λεωφορείο.. Τίποτα..
Τελικά πήρα ταξί για να μη χάσω την παράσταση..Δε μπορείς να βασίζεσαι στα μεταφορικά όντως.. Μου έσπασαν και τα νεύρα..αυτό είναι το χειρότερο..

.liketobite είπε...

Αγαπητή Roadartist, το θέμα είναι πως δεν μπορούμε να μιλάμε για κλιματικές αλλαγές, για πράσινες οικονομίες, για πόλεις φιλικές στον άνθρωπο, για ποιότητα ζωής και άλλες βαθυστόχαστες έννοιες αν δεν συγκεντρωθούμε πρώτα σε αυτά που έχουμε και στη διαχείρισή τους.