Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Christmas Magic World

Θέατρο Badminton

Christmas Magic World


Αν δεν έχετε ήδη πάει σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο αλλά από τη στιγμή που τέτοιες εκδηλώσεις/πανηγύρια σπανίζουν, τότε ακόμα κι αυτές σαν τη συγκεκριμένη αποκτούν κάποιο σχετικό ενδιαφέρον.


Τα παιδιά θα ξετρελαθούν βλέποντας ένα χώρο που περισσότερο θυμίζει ένα μικρό λούνα παρκ παρά χριστουγεννιάτικο "τοπίο". Πράγματι, δεν έχει καμία απολύτως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αν και μπορεί να φταίει πως το επισκεφτήκαμε μέρα μεσημέρι με τον ήλιο πάνω από τα κεφάλια μας να καίει. Ίσως μια νυχτερινή επίσκεψη με τα πολύχρωμα φωτάκια αναμμένα να δίνει άλλη ατμόσφαιρα. Παγοδρόμιο λοιπόν (10€ η ώρα), αναρρίχηση σε τοίχο (5€), καρουσέλ και τραμπολίνο είναι όλα τα παιχνίδια που διαθέτει. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά. Πολλά μαγαζάκια έχουν στηθεί γύρω γύρω με λιχουδιές και δωράκια καθώς δεν λείπουν φυσικά και οι μεζέδες. (απορία: τι σχέση μπορεί να έχει η επιγραφή Oktoberfest μαζί με το Christmas magic world;) Επίσης κάθε βράδυ δίνεται μια θεατρική παράσταση με θέμα τον "Καρυοθραύστη".


Ευτυχώς οι οργανωτές έχουν προνοήσει και υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που θα σας κατευθύνουν σχετικά με το παρκάρισμα. Στα συν κι οι τουαλέτες που καθαρίζονται συνεχώς καθώς και τα stands με τα αντισηπτικά που έχουν στήσει σε διάφορα σημεία.


Χωρίς λοιπόν να είναι κάτι ιδιαίτερο, αν έχετε παιδιά σας συνιστώ να πάτε. Και κάτι ακόμα... ακόμα κι αν δεν έχετε προσπαθήστε να γίνετε εσείς για λίγο!


tip: αν πρόκειται να κάνετε πατινάζ φροντίστε να έχετε μια αλλαξιά ρούχα μαζί σας αλλιώς σας βλέπω με πνευμονία.