Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Ice age

Κι εκεί που είπαμε πως επιτέλους βρήκαμε ένα άθλημα ή μια δραστηριότητα που μας ταιριάζει, πάει κι αυτό...


 6-7 μαθήματα ήταν όλα κι όλα όσα προλάβαμε να κάνουμε όταν στο τελευταίο μάθημα μας ανακοίνωσαν πως δεν θα υπάρξει άλλο! Το παγοδρόμιο μεταφέρεται σε άλλη περιοχή όπου η πρόσβαση πλέον είναι ασύμφορη λόγω χρόνου.

 Γμτ! Τι ατυχία είναι αυτή! Και τι απογοήτευση για τη επίδοξη «Καταρίνα Βιτ» που στο τελευταίο μάθημα «λύθηκε» επιτέλους και γλίστραγε στη πίστα μόνη της και με άνεση!

 Πόσες τούμπες έφαγε δεν έχω ιδέα. Μερικές ήταν αρκετά επίπονες. Πάντα όμως σηκωνόνταν όρθια και γέλαγε. Και ξανά πάλι από την αρχή.

 Τι θα κάνουμε τώρα; Πρέπει να την πείσουμε να ξαναδεί τα άλλα αθλήματα και να διαλέξει κάποιο. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος αλλά θα προσπαθήσουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί χαλιέσαι που σε αυτή την χώρα όλες οι υποδομές είναι πρόσφορες για το πιο απλό, την άθληση; Ε, τώρα γίνεσαι υπερβολικός μέρες που είναι :Ρ

Καλό Πάσχα και όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, θα βρεις τρόπο, ακόμα κι άν όλα είναι εναντίον σου :))

Να περάσετε υπέροχα

.liketobite είπε...

Αγαπητή Freedoula όχι ότι έχεις άδικο αλλά εδώ πρέπει να πω πως για το συγκεκριμένο θέμα δεν τίθεται θέμα υποδομής αφού πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία. Η πολιτεία απουσιάζει έτσι κι αλλιώς. Ιδιωτική εταιρία συνέπραξε με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό σύλλογο νοικιάζοντας χώρο και αφού εγκατάστησε το παγοδρόμιο ανέλαβε και την λειτουργία του. Πηγές μου εκ των έσω, με πληροφόρησαν πως στη πορεία χάλασε το προξενιό για λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε κι έτσι τα μάζεψε και έφυγε.

Παρ'όλα αυτά έχεις δίκιο να με λες υπερβολικό! Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε και θέλουμε και παγοδρόμιο; τσ τσ τσ!

Καλά να περάσεις!