Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Παρών!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Οι σύντομες διακοπές τελείωσαν με κάποια προσωπικά απρόοπτα αλλά ένα μαυρισματάκι το πήρα, δεν μπορώ να πω. Τέλος καλό όλα καλά! Τώρα πίσω στη δουλειά, στο καύσωνα και αντίστροφη μέτρηση για το δεκαπενταύγουστο.
Πήρα πολλές απουσίες αυτή την εβδομάδα από τα προσφιλή μου Blogs αλλά πραγματικά ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου και τη θέλησή μου...
Αλήθεια έχει κανείς δουλέψει με τη Vodafone mobile connect κάρτα; Σας μιλάω για πολλή ταλαιπωρία! Αν ήμουν τυχερός το πρόγραμμα την αναγνώριζε μετά από ένα τέταρτο συνεχών προσπαθειών. Όσο για 3G, 20-30kbps GPRS και πολλά μου ήταν. Για όσους δεν κατάλαβαν 1kb=8kbps, δηλαδή ήταν ζήτημα αν έπιανε τα 3-4 kb κι αυτό μόλις 100 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Για να είμαι δίκαιος πρέπει να πω πως εντός της πόλης έχω πιάσει 3G+. Πάντως μετά από έντονα παράπονα που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών κατάφερα να μιλήσω με εξειδικευμένο τεχνικό και να λύσω το πρόβλημα εν μέρη γιατί στην αρχή δεν έβλεπε καν τη κάρτα! Τώρα είμαι σε αναμονή αντικατάστασής της με άλλη τύπου USB.
Ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο να έχω λύσει το πρόβλημα και να σας έχω συντροφιά.

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οποτε να σου πουμε απο τωρα καλο χειμωνα;;;

Ανώνυμος είπε...

μπα...πολύ βαρύ ακούγεται...welcome back:)

diva είπε...

:-)Ου μπλέξεις με αυτή τη δαιμονική τεχνολογία αγαπημένε μας Liketobite.
Να είστε καλά:-)

patsiouri είπε...

Α πα πα, καλά που το είπες για την κάρτα...

Βρε Πρέζα, θές στ'αλήθεια να μας ρίξεις στην πρέζα?????????

.liketobite είπε...

Πρέζα tv Όχι όχι από τώρα. έπεται συνέχεια...

32μπιτε thanks

diva Το έλεγε κι η γιαγιά μου: μηχανήματα του διαβόλου! :)

patsiouri Δεν είναι απαραίτητα κακή. απλώς δεν τηρεί όσα υπόσχεται.

philos είπε...

Πέρσι που είχα στην Σκόπελο, σερνόταν.
Τώρα σε μια ώρα θα εγκαταστήσω μία δική μου, που μου αγοράσανε εδώ ενόψει διακοπών... Για να μην με χασουν!. Θα σου πω την γνώμη μου όταν θα αποδράσω!

.liketobite είπε...

philos Για το ίδιο λόγο την έχω και εγώ. Για να είμαι σε επαφή με το γραφείο. Αγοράσαμε τρεις κάρτες για τρία Dell laptop και μόνο στο δικό μου κάνει νούμερα!