Τετάρτη 11 Απριλίου 2007

πάρε ένα σάκο κι έλα...

Κι όμως εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος, μόνος, που θέλησε να γνωρίσει το κόσμο όλο! Που παράτησε ότι είχε στήσει και πούλησε ότι είχε αποκτήσει στη ζωή του, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Διαβάζω το site του - το οποίο ενημερώνει πολύ τακτικά - από την ημέρα που ξεκίνησε και μέσα απο τις αφηγήσεις του καταφέρνει και με βάζει μέσα σ'αυτό το όνειρο. Το μοιράζεται με όλο το κόσμο, με όλους εμάς που πιο νέοι δεν είχαμε τα κότσια να το πραγματοποιήσουμε και τώρα πια δεν μπορούμε. Γράφει σαν ταξιδιώτης, ότι ακριβώς είναι δηλαδή, για το κόσμο που γνωρίζει και γι'αυτά που βλέπει είτε του αρέσουν είτε όχι.

Είναι Έλληνας και είναι ο Δημήτρης! Βρήκε Έλληνες στα πιο απίθανα σημεία του κόσμου! Και είναι πράγματι συγκινητικό να διαβάζεις γι'αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν γνωρίσει την Ελλάδα αλλά την αγαπούν περισσότερο από κάποιους από εμάς.

Και επειδή δεν πρόκειται να καπηλευτώ το site του Δημήτρη, δεν έχω σκοπό να δημοσιεύσω τίποτα από αυτό. Απλά το παραθέτω... http://www.godimitris.gr/

μόνο την ατάκα του:
πάρε ένα σάκο κι έλα...